Recenties

Ik had last van een blessure aan de binnenkant van mijn knie. Ik liep hier al lang mee en rust en fysiotherapie hielpen niet. Na 2 behandelingen bij Marlies waren mijn klachten verholpen.
Top bedankt.

Sinds een aantal jaar kom ik graag in deze praktijk. Ik ben hier gekomen vanwege whiplash klachten waar ik helemaal vanaf ben gekomen. Ook tijdens mijn zwangerschap heb ik specifieke behandelingen gekregen die ervoor zorgde dat ik me heel goed voelde deze 9 maanden.
Nog steeds vind ik het fijn om hier te blijven komen. Er wordt goed naar je geluisterd en ik heb tijdens deze behandelingen ook geleerd om zelf naar mijn lijf te luisteren.
Marlies kijkt goed wat er bij jou lijf past, maar ook waar jij je als persoon fijn bij voelt. Dit maakt de behandelingen persoonlijk en ontspannen.

Eindelijk daadwerkelijke hulp gevonden! Iemand die kijkt en ziet. Marlies luistert en zet dan met aandacht voor mijn persoon kennis en kunde in om mij te helen. Langzaam maar zeker word ik weer mezelf en heb ik geen hinder meer van ongemakken.

Marlies is een kundige vrouw die goed door kan vragen op klachten. Ook als ze wat vaag lijken weet ze precies te achterhalen wat ze kan doen. Ze weet goed verbanden te legen. Mijn rug en schouder klachten zijn binnen enkele behandelingen verholpen. Nu kom ik graag eens in de paar maanden voor onderhoud.

Marlies is een fijn persoon die de tijd neemt voor een analyse van je probleem. Daarna volgt een gerichte aanpak van de klachten wat bij mij al na 2 keer resultaat gaf.

Ik kom nu 2 jaar in de praktijk van Marlies en Emielieke.
Ik heb geleerd te ervaren dat de naalden soms dingen triggeren die ik niet verwacht had toen ik hier aan begon. Een stroompje tussen 2 punten die ik helemaal niet kan zien, emoties die los komen en net snel weer weg zijn, diepe rust, een totaal andere “state of mind” in 10 minuten.
Ik houd nog steeds niet van naalden, maar voor de behandeling is dat niet bezwaarlijk.
Ik voel me vooral beter als ik naar buiten loop.
Marlies en Emielieke doen dingen die ik niet begrijp, maar het doet wel degelijk iets wat een positieve bijdrage aan mijn leven is.
Ik ben de afgelopen 2 jaar geestelijk meer stabiel en beter weerbaar geworden, ik voel me vaak sterker. Ik heb nog steeds last van sterke emoties en vind de wereld een moeilijke plaats maar ik heb er minder last van het laatste jaar.

Zelfs als je niet in acupunctuur geloofd en gewoon ervaart wat het doet, heb ik gemerkt dat ik geholpen ben met een energie die ik in de verste verte niet begrijp, maar van het begin af aan wel heb geaccepteerd.