Acupunctuur Shiatsu Veldhoven

Marlies van Rijssel

In mijn acupunctuur en shiatsu praktijk heb ik cliënten met een breed scala aan gezondheidsklachten. Naast mijn persoonlijke benadering heb ik kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Ik wil u de beste (en best passende) behandeling geven die mogelijk is. En dat u compleet op uw gemak bent tijdens de behandeling. U mag van mij als cliënt dan ook de hoogste mate van kwaliteitsdienstverlening verwachten op het gebied van acupunctuur en shiatsu.

Acupunctuur & shiatsu Veldhoven bestaat sinds oktober 2009. De eerste 9 jaar als Shiatsu praktijk Veldhoven. Tijd, vakkennis, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor mensen staan bij mij en mijn collega Emielieke hoog in het vaandel. Vanaf het begin ben ik geboeid door de traditionele Chinese geneeswijze. Daardoor heb ik 6 jaar studie niet als belasting ervaren, maar altijd nieuwsgierig naar kennis over de Chinese geneeswijze. Ook na de studie bij Qing-Bai ben ik nog altijd bezig met zelfstudie en volg ik nascholingen in binnen en buitenland.

Onze interesse gaat voornamelijk uit naar de psyche omdat de oorzaak van klachten zowel fysiek als emotionele pijn volgens de traditionele Chinese geneeswijze voornamelijk ligt in niet verwerkte emoties.

Acupunctuur Shiatsu Veldhoven

Emielieke Geubbels

Emielieke Geubbels heeft na haar opleiding Gezondheidswetenschappen te Maastricht (2010), de studie Chinese Geneeskunde en Acupunctuur behaald in 2014 (Academie Qing Bai). In New York heeft zij de opleidingsmodules van Universal Health Principles gevolgd (gebruikmakend van Kinesiologie). In 2017 heeft zij opleiding genoten van Bruno Braeckman bij ICZO Antwerpen.

Zij werkt sinds 2014 vanuit haar eigen bedrijf Emergy. Na jaren in het buitenland geleefd en gewerkt te hebben, dichtbij de natuur is Emielieke sinds 2017 werkzaam bij acupunctuur & shiatsu Veldhoven. Acupunctuur ervaart zij als een kunst, en niet zozeer als techniek of concept an sich. Haar werkwijze kenmerkt zich als doortastend, verfijnd en compassievol.