Acupunctuur Shiatsu Veldhoven

Marlies van Rijssel

In mijn acupunctuur en shiatsu praktijk heb ik cliënten met een breed scala aan gezondheidsklachten. Naast mijn persoonlijke benadering heb ik kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Ik wil u de beste (en best passende) behandeling geven die mogelijk is. En dat u compleet op uw gemak bent tijdens de behandeling. U mag van mij als cliënt dan ook de hoogste mate van kwaliteitsdienstverlening verwachten op het gebied van acupunctuur en shiatsu.

Acupunctuur & shiatsu Veldhoven bestaat sinds oktober 2009. De eerste 9 jaar als Shiatsu praktijk Veldhoven. Tijd, vakkennis, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor mensen staan bij mij en mijn collega Emielieke hoog in het vaandel. Vanaf het begin ben ik geboeid door de traditionele Chinese geneeswijze. Daardoor heb ik 6 jaar studie niet als belasting ervaren, maar altijd nieuwsgierig naar kennis over de Chinese geneeswijze. Ook na de studie bij Qing-Bai ben ik nog altijd bezig met zelfstudie en volg ik nascholingen in binnen en buitenland.

Onze interesse gaat voornamelijk uit naar de psyche omdat de oorzaak van klachten zowel fysiek als emotionele pijn volgens de traditionele Chinese geneeswijze voornamelijk ligt in niet verwerkte emoties.